Skip to main content

Alfresco

Alfresco Digital Business Platform

Med en åpen utviklingsmetode og et levende Open Source-samfunn er Alfresco Digital Business Platform alltid oppdatert og vil støtte dine forretningsbehov.

Innovasjon i det nye digitale arbeidsmiljøet

Alfresco er den ledende åpne digitale forretningsplattformen for bedrifter som ønsker å transformere og innovere på nye måter. Plattformen støtter samarbeid, prosesshåndtering, deling av innhold eller det digitale arbeidsmiljøet.

Gjennom konsepter og moduler som :

 

Alt er tilgjengelig gjennom åpne API-er og mulighet for å implementere på stedet, i skyen eller hybrid. Alfresco Digital Business Platform gir alle nødvendige forutsetninger for innovasjon innen digital transformasjon på flere områder.

Med en åpen utviklingsmetode og et levende Open Source-samfunn som underbygger den, er Alfresco Digital Business Platform alltid oppdatert med de nyeste trendene og teknologien for å støtte dine forretningsbehov. 

Vi har vært partner med Alfresco og jobbet med implementeringer av digitale forretningsløsninger i over 10 år. Våre løsninger og referanser omfatter:
 

 

Vi har levert løsninger på Alfresco Digital Business Plattform til brukere innen energi og forsyning, offentlig sektor og helse og produksjon. 

Mer om: Digital Business Plattformer

Fredrik Svensson

Talk to us

Fredrik Svensson

Chief Business Development Officer

+46 70 603 36 35

 

Contact form